Νέα

18/03/2021

Το Mercedes GT C AMG παραδόθηκε από την Automotivo Cars

Σε δωρεά 500 μασκών στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, για την κάλυψη μέρους των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν λόγω της πανδημίας κορονοϊού, προχώρησε η AUTOMOTIVO.
23/04/2020
Υπηρεσία Pick up & Delivery

Υπηρεσία Pick up & Delivery

Επιλέξτε Pick up & Delivery και θα παραλάβουμε το αυτοκίνητό σας και θα σας το επιστρέψουμε όταν ολοκληρώσουμε τις εργασίες συντήρησης ή και επισκευής του.
08/04/2020
Δωρεά της AUTOMOTIVO στο ΕΚΑΒ

Δωρεά της AUTOMOTIVO στο ΕΚΑΒ

Σε δωρεά 500 μασκών στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, για την κάλυψη μέρους των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν λόγω της πανδημίας κορονοϊού, προχώρησε η AUTOMOTIVO.
06/04/2020
Ανακοίνωση Υπουργείου Μεταφορών για παράταση ΚΤΕΟ

Ανακοίνωση Υπουργείου Μεταφορών για παράταση ΚΤΕΟ

Το Υπουργείο Μεταφορών δίνει διευκρινίσεις σχετικά με την ισχύ των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) αλλά και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ).
02/04/2020

Ασφαλή χρήση αυτοκινήτου σε κατάσταση πανδημίας

Η Peugeot Automotivo σας συμβουλεύει για την ασφαλή χρήση του αυτοκινήτου σας και σας προτείνει να προσέξετε τα σημεία που θα πρέπει να απολυμάνετε πριν τη χρήση του.
26/03/2020
Μετάβαση στα συνεργεία μας λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας

Μετάβαση στα συνεργεία μας λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας

Τα συνεργεία της AUTOMOTIVO ΑΕΒΕ σε Χαλάνδρι και Γέρακα είναι ανοιχτά και έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν σε τυχόν ανάγκη που προκύψει στο αυτοκίνητό σας
12/03/2018
Service Chevrolet

Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος στη Chevrolet Automotivo!

Ο Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος Chevrolet, στην Chevrolet Automotivo σας προσφέρει την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για την πασχαλινή σας έξοδο με την οικογένειά σας.
06/08/2017

Λειτουργία καταστημάτων Automotivo τον Αύγουστο 2017

Αγαπητοί πελάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή για διακοπές στις 12 έως και 14 Αυγούστου 2017. Το συνεργείο μας στον Γέρακα θα […]
06/04/2017

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για ασφαλή ταξίδια με Chevrolet

  Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για ασφαλή ταξίδια με Chevrolet Για ασφαλή ταξίδια με Chevrolet τις ημέρες του Πάσχα, η Chevrolet Automotivo σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε […]
23/01/2017

Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος από την Automotivo!

Με τις συνθήκες οδήγησης να γίνονται πιο επικίνδυνες τον χειμώνα, το εξουσιοδοτημένο service της Automotivo καλεί όλους τους κατόχους αυτοκινήτου Chevrolet να προβούν σε ένα ΔΩΡΕΑΝ χειμερινό έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου
20/09/2016
ελαστικα-Automotivo

Για ελαστικά αυτοκινήτου; Πήγαινε Automotivo!

Για ελαστικά αυτοκινήτου; Πήγαινε Automotivo! Νέες, πολύ ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χαρακτηριστικών για τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, από την Automotivo. Η AUTOMOTIVO σας σκέφτεται και σας προσφέρει σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, προνομιακές τιμές για την ανανέωση των ελαστικών σας.
08/02/2016

Νικητής Διαγωνισμού «TIVOLI – I LOV IT: Έρωτας με την πρώτη ματιά!»

TIVOLI - I LOV IT: Έρωτας με την πρώτη ματιά! Το τριήμερο test drive με το SsangYong TIVOLI στην Καρύταινα Αρκαδίας, με δωρεάν διαμονή 2 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο, στο ξενοδοχείο «Πελασγός».
27/01/2016

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη SsangYong

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη SsangYong Η SsangYong πέτυχε νέο ρεκόρ πωλήσεων διεθνώς, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του νέου TIVOLI. H SsangYong ανακοίνωσε παγκόσμιες πωλήσεις της […]
29/12/2015

H Automotivo με το νέο SsangYong TIVOLI σας περιμένουν στο McArthurGlen!

Η Automotivo σας προσφέρει τη δυνατότητα να δείτε το νέο TIVOLI της SsangYong
11/12/2015

Η Automotivo και το SsangYong TIVOLI στο McARTHURGLEN και σε λίγο ο διαγωνισμός μας!

Γνωρίστε το νέο Ssangyong Tivoli.