Εταιρικές Πωλήσεις

Στην περίπτωση που αναζητάτε να δημιουργήσετε έναν στόλο εταιρικών αυτοκινήτων ή να ανανεώσετε αυτόν που έχετε ήδη, έχουμε ακριβώς ότι ζητάτε. Στην γκάμα μας θα βρείτε επιλογές που μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας εταιρική ανάγκη.

Οικονομία και ευελιξία

Αν για παράδειγμα ψάχνετε ένα μικρό αυτοκίνητο για ένα δίκτυο πωλητών που κινούνται μέσα στην πόλη, το Spark είναι εξαιρετική επιλογή. Χάρη στις μικρές διαστάσεις του μπορεί να χωρά στις πιο περιορισμένες θέσεις parking, ενώ παραμένει ευχάριστο, πρακτικό και πάνω από όλα οικονομικό. Αν πάλι σας ενδιαφέρει ένα μοντέλο με μεγαλύτερη καμπίνα που να μπορεί ταξιδεύει πιο άνετα στο εθνικό δίκτυο, αλλά να προσφέρει και ένα χαρακτηριστικά χαμηλό λειτουργικό κόστος, το Aveo δεν πρέπει να λείπει από την λίστα σας.

Πρακτικότητα και κύρος

Στην περίπτωση που οι ανάγκες σας επιβάλουν κάτι μεγαλύτερο, το Cruze μπορεί να σας προσφέρει ένα επιβλητικό Sedan αμάξωμα με κόστος και πλεονεκτήματα που δεν θα πιστεύετε. Πλούσιος εξοπλισμός, εξαιρετική ποιότητα κύλισης, σταθερότατη οδική συμπεριφορά, μεγάλοι χώροι στην καμπίνα και δυναμικές επιδόσεις από τα μοτέρ των 1,6 και 1,8 λίτρων που μπορούν να συνδυαστούν και με αυτόματο κιβώτιο.

Αξία για τα λεφτά σας

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις του εταιρικού σας στόλου μπορούμε να σας παρέχουμε μια, ποιοτική, οικονομική και πάνω από όλα αξιόπιστη λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα μας και τις τρέχουσες εταιρικές προσφορές μας.