Υπηρεσία Pick up & Delivery

Δωρεά της AUTOMOTIVO στο ΕΚΑΒ
Δωρεά της AUTOMOTIVO στο ΕΚΑΒ
08/04/2020
Το Mercedes GT C AMG παραδόθηκε από την Automotivo Cars
18/03/2021

Υπηρεσία Pick up & Delivery

Υπηρεσία Pick up & Delivery

Μία εμπειρία εξυπηρέτησης μπορείτε να απολαύσετε στην Automotivo. Επιλέξτε την υπηρεσία Pick up & Delivery και εμείς θα παραλάβουμε το αυτοκίνητό σας από το σημείο που θα μας υποδείξετε και θα σας το επιστρέψουμε όταν ολοκληρώσουμε τις εργασίες συντήρησης ή και επισκευής του.

Επίσης, ο εκπρόσωπος της Automotivo θα σας παραδώσει και το αυτοκίνητο αντικατάστασης, αν η επισκευή του οχήματός σας διαρκέσει πάνω από μία ημέρα.

Με την υπηρεσία Pick up & Delivery της Automotivo απολαμβάνετε ασφάλεια και άνεση, αφού το αυτοκίνητό σας θα προσεχθεί από τους έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς μας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με τις μετακινήσεις προς και από τα συνεργεία μας.

Η υπηρεσία της Automotivo συμπληρώνει το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών Renault – Dacia και συνεισφέρει στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας από τον ιό Covid-19, που βρίσκεται σε έξαρση αυτή την περίοδο στη χώρα μας και για τα αυτοκίνητα της. Συγκεκριμένα, όλα τα αυτοκίνητα παραδίδονται στους πελάτες, αφού έχει πραγματοποιηθεί βιολογικός καθαρισμός.

Comments are closed.