Εταιρεία

Το 2013 εγκαινιάζει την νέα αντιπροσωπεία της Chevrolet κλείνοντας πάνω από 20 χρόνια ζωής στον χώρο του αυτοκινήτου. Οι χώροι της Automotivo – Chevrolet δημιουργήθηκαν με αγάπη και σεβασμό στην ιστορία της μάρκας ευελπιστώντας να καλωσορίσουν όλους εσάς που αναζητείτε το νέο σας αυτοκίνητο.


Στην Automotivo με την πολυετή γνώση και εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκίνητου, σας προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις οι οποίες ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες σας.Σε έναν υπερσύγχρονο και άνετο χώρο στην περιοχή Γέρακα, δημιουργήσαμε ακόμα ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα Chevrolet, υψηλών προδιαγραφών το οποίο περιλαμβάνει: Έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, Συνεργείο, Τμήμα Ανταλλακτικών, Ηλεκτρολογείο, Φανοποιείο και Βαφείο.

Η Automotivo κλείνοντας αισίως 25 χρόνια ζωής μέσα στο 2017 διανύει όλα αυτά τα χρόνια μια ανοδική πορεία σκοπεύοντας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στο μέλλον. Εδώ και 25 χρόνια , έχουμε χτίσει βήμα-βήμα αυτή την συνεργασία εμπιστοσύνης και ασφάλειας με όλους εσάς , βαδίζοντας προς την κορυφή.Επιθυμία μας είναι , με κάθε ευκαιρία να σας ανταποδίδουμε αυτήν την εμπιστοσύνη. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν , στηρίζουμε έμπρακτα και δυναμικά τους παλιούς αλλά και τους νέους πελάτες μας! Επισκεφτείτε τώρα τις εγκαταστάσεις μας και δείτε τις εκπλήξεις που σας έχουμε ετοιμάσει για να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη του νέου μας καταστήματος!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!