Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος στη Chevrolet Automotivo!

Λειτουργία καταστημάτων Automotivo τον Αύγουστο 2017
06/08/2017
Μετάβαση στα συνεργεία μας λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας
Μετάβαση στα συνεργεία μας λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας
26/03/2020

Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος στη Chevrolet Automotivo!

Service Chevrolet

 

Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος στο Chevrolet σας για ασφαλείς πασχαλινές διακοπές.

Ο Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος Chevrolet, στην Chevrolet Automotivo σας προσφέρει την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για την πασχαλινή σας έξοδο με την οικογένειά σας.

Ο χειμώνας αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στο Chevrolet σας, καθώς η μπαταρία, το πλαίσιο, το αμάξωμα και τα κρύσταλλα καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ιδιαίτερα δύσκολες απαιτήσεις.

Ο Ανοιξιάτικος Έλεγχος Chevrolet στην Chevrolet Automotivo σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε το βάρος των ελέγχων του Chevrolet σας σε εκείνα τα μέρη του, τα οποία καταπονήθηκαν έντονα το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό, εξετάζουμε τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και το σύστημα πέδησης και το σύστημα φωτισμού. Έτσι, διασφαλίζετε ότι με τον Δωρεάν Ανοιξιάτικο Έλεγχο Chevrolet έχετε τη σιγουριά, ότι το Chevrolet σας είναι σε άριστη φόρμα για τις Πασχαλινές διακοπές σας, αλλά και για το καλοκαίρι που έρχεται.

Επιπλέον με ελάχιστη προσπάθεια, διασφαλίζετε ακόμα ότι τυχόν μικροπροβλήματα δεν θα εξελιχθούν στο μέλλον σε μεγάλες επισκευές.

Στον Δωρεάν Ανοιξιάτικο Έλεγχο Chevrolet θα ελεγχθούν:  Φρένα – Μπαταρία – Φώτα – Πίεση και προφίλ ελαστικών – Στάθμη λιπαντικού κινητήρα – Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων – Λειτουργία καλοριφέρ/κλιματισμού – Στάθμη αντιψυκτικού υγρού & υγρού πλύσης παρμπρίζ.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο κατάστημά μας στον Γέρακα ή στο Χαλάνδρι.

 

Comments are closed.